In onze privacy verklaring leest u hoe er met uw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Bleeker Schoenen.
Bleeker Schoenen is een combinatie van een schoenenspeciaalzaak en een podotherapie,- podologie- en pedicurapraktijk onder één dak.

Inleiding

In deze privacy verklaring leest u alles over de manier waarop Bleeker Schoenen uw persoonsgegevens verzamelt en hoe daarmee omgegaan wordt binnen de genoemde organisatie. Zo wordt uitgelegd waar uw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen uw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vindt u hier ook al uw rechten met betrekking tot uw gegevens.
De privacy verklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de privacy verklaring periodiek te raadplegen.

Er zijn situaties waarin uw gegevens door ons verzamelt worden. Dit bijvoorbeeld door het vragen van uw naam en adresgegevens om een bestelling te bezorgen. Het is daarom goed dat u weet wat daarmee gedaan wordt en hoe u uw wensen rondom uw gegevens kunt aangeven. Daarover gaat deze verklaring.
Als u zich niet prettig voelt omtrent het gebruik van uw gegevens door Bleeker Schoenen, neem u dan gerust contact met ons op.

Bleeker Schoenen
Dhr. G. of F. Bleeker
Jongemastraat 7
8701 JA Bolsward
tel. +31(0)515-572584
e-mail. info@bleekerschoenen.nl
K.v.K. nummer 01067773
Btw. Nr. NL8092.25.669.B01



1. Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Bleeker Schoenen. Deze worden hieronder toegelicht.

- Het op correcte wijze afhandelen van bestellingen: Wij vragen u hiervoor uw naam, adres, woonplaats en e-mailadres. Dit om uw bestelling op de juiste plaats af te leveren en om eventueel in contact met u te treden bij vragen.

Het versturen van nieuwsbrieven: Indien u zich voor onze nieuwsbrief registreert, gebruiken wij daarvoor benodigde of afzonderlijk door u verstrekte gegevens om u conform art. 6 lid 1 S. 1 lit. a AVG regelmatig onze e-mailnieuwsbrief op basis van uw toestemming toe te sturen.

Analytics: De website/webshop Bleeker Schoenen verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van uw website/webshop bezoek of de pagina's die u bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met uw uitdrukkelijke toestemming dan wel omdat verwerking noodzakelijk is. bijvoorbeeld bij het plaatsen van uw bestelling.


2????


3. Opslag periode

Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Bleeker Schoenen, maar nooit langer dan nodig. Wij moeten bijvoorbeeld factuurgegevens wettelijk 7 jaar bewaren.

- Het versturen van nieuwsbrieven: Indien u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief dan worden gegevens zoals naam, adres en e-mailadres voor onbepaalde tijd opgeslagen. Idien u zich afmeldt voor onze nieuwsbrief zullen wij uw gegevens z.s.m. verwijderen.

- Contact opnemen: Op het moment dat u contact opneemt met Bleeker Schoenen via mail, dan worden de gegevens die u meestuurt , zoals bijvoorbeeld uw naam en e-mailadres, opgeslagen op onze mailserver. De mails worden tot maximaal 2 jaar terug bewaard.

- Analyics: De gegevens die Analytics op de website/webshop verzameld zijn anoniem, dus niet gebonden aan uw naam of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard door Google Analytics.


4. Beveiliging

Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Uw gegevens worden alleen beheerd in de eerder genoemde systemen en software.
De persoonsgegevens die door Bleeker Schoenen worden beheerd, zijn alleen toegangelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord.
De apparaten die uw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord of vingerafdruk.
Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.
Daarnaast wordt uw bezoek aan onze website/webshop beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat uw verbinding met de webshop/website van Bleeker Schoenen privé is. U herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.


5. Uw rechten

- Recht op inzage: U hebt het recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij Bleeker Schoenen vastgelegd en bewaard worden. Dit doet u door een e-mail (info@bleekerschoenen) te sturen of telefonisch (+31(0)515-572584) contact op te nemen met Bleeker Schoenen. U krijgt dan z.s.m. een overzicht met uw gegevens.

- Recht op rectificatie: Kloppen uw gegevens niet? Of zijn uw gegevens veranderd? U hebt het recht om dit te laten rectificeren door Bleeker Schoenen.

- Recht op overdracht: Mocht u de gegevens nodig hebben die bij Bleeker Schoenen opgeslagen liggen in het geval u deze nodig heeft voor een derde partij, dan heeft u het recht van overdracht. Hierbij dient Bleeker Schoenen al uw gegevens over te dragen aan de andere partij. 

- Recht op wissen van gegevens: Wilt u niet langer dat uw gegevens bij Bleeker Schoenen vastgelegd zijn? Dan heeft u het recht op het laten wissen van uw gegevens.

- Recht op indienen van een klacht: U hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vindt dat Bleeker Schoenen niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat.

- Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar): Wilt u niet dat Bleeker Schoenen uw gegevens gebruikt? Dan heeft u het recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens.

He gebruik van bovengenoemde rechten kan via info@bleekerschoenen.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.


6. Plichten:

Bleeker Schoenen verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van artikelen in onze webshop. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden en binnen onze organisaite vertrouwelijk worden behandeld.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van producten en/of diensten. Uw naam en adresgegevens zijn bijvoorbeeld nodig om uw bestelling op de juiste plaats af te leveren.

Mocht het nodig zijn gegevens die u heeft gedeeld met Bleeker Schoenen met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (bijvoorbeeld bij rechtstreekse verzending van een bestelde schoen vanaf het adres van de fabrikant) dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd.

Bleeker Schoenen behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Bleeker Schoenen dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Bleeker Schoenen te beschermen. Daarbij trachten wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heeft u nog vragen, Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Bleeker Schoenen
t.a.v. dhr. G. of F. Bleeker
Jongemastraat 7
8701 JA Bolsward
tel. +31(0)515-572584
e-mail. info@bleekerschoenen.nl
Btw. Nr. NL8092.25.669.B01
K.v.K. Nr. 01067773

 
Wij gebruiken cookies om u de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies